ЧОРНА П’ЯТНИЦЯ ТРИВАЛІСТЮ В ТИЖДЕНЬ! ЗМЕНШЕННЯ ЦІНИ -30%!

Компанія “Системи Технічної Безпеки” спільно з торговими марками TVT Digital, LightVision, TriniX, Kraft, Mustang, ONV, NVC оголошують чорну п’ятницю тривалістю в тиждень!

Від сьогодні та до 3 грудня Ви можете придбати низку товарів зі знижкою в 40% і більше! У нас Ви знайдете товар під будь-який запит – відеокамери, домофони та панелі виклику, безперебійники UPS, блоки живлення та РоЕ-комутатори. І все це за унікальною ціною! Не проґавте можливість, адже чорна п’ятниця триває не вічно…

TD-C12

* IP-відеокамера * Якість запису: 2Мп * Підтримка Wi-Fi * Матриця: 1/2.7″ CMOS * ІЧ-підсвічування до 10м * Вбудований мікрофон і динамік * Стиснення: H.265/H.264 * Об’єктив: f=2,8мм * Тривожний вхід і вихід * Регулювання кута огляду: нахил 0°~90°, обертання 0°~360° * Мережа: RJ45 * Живлення: DC 12V/PoE * Запис на microSD (до 128гб)

AMSTERDAM FHD