Джерела безперебійного живлення від ТМ KRAFT ENERGY

Енергопостачання в Україні відрізняється вкрай низьким рівнем якості поставки електроенергїі, тому стабілізувати роботу допоможе джерело безперебійного живлення (ДЖБ). Раптове вимкнення електрики для техніки це – потужний удар, вона ламається під час сильних перепадів, що може призвести до фінансових втрат.

Джерела безперебійного живлення забезпечують прилади електрикою за відсутності напруги в мережі. Вони підтримують живлення техніки, дозволяючи коректно завершити її роботу або перечекати недовге відключення електроенергії.

ВИБІР ДБЖ

Джерела безперебійного живлення відрізняються по конструкції та забезпечують різну стабільність напруги на виході. Вони можуть працювати тільки при відключенні електроенергії або служити стабілізатором у підключеній мережі, а також отримувати напругу, перетворену з 12 на 220 В.

ТМ Kraft Energy – це сучасний бренд, який має модельний ряд ДЖБ та широко використовується в різноманітних сферах застосування, особливо на ринку відеомоніторингу.  Вони можуть відрізнятися не лише своїм корпусом, а й особливостями експлуатації.

• Джерело безперебійного живлення (UPS 220V) – забезпечує захист комп’ютерних мереж, побутових приладів та іншого електронного обладнання як в рамках бізнесу, так і в побутових умовах. Такий прилад відмінно підійде для застосування в системах відеоспостереження.
  • Блоки безперебійного живлення у металевому боксі під акумулятор. Такий бокс оснащений замком та призначений для безперебійної роботи. Зовнішньо є закрита шафа, яка встановлюється стаціонарно. Такі різновиди джерел живлення захистять від несанкціонованого доступу та відрізняються надійною технікою безпеки. Їхнє застосування доцільно на великих об’єктах, де постійно ведеться моніторинг.
  • Імпульсні стабілізовані блоки живлення. Вони можуть бути в металевому перфарованому боксі або в пластмасовому корпусі.

Такі пристрій використовується в квартирах, офісах і на підприємствах, а особливо ДБЖ знадобиться для:

• систем відеоспостереження та освітлення,
  • охоронної та пожежної сигналізації,
  • серверів і іншої комп’ютерної техніки,
  • медичного обладнання,
  • опалювальних котлів і бойлерів
  • побутових приладів та іншого електронного обладнання

ЧОМУ НЕОБХІДНИЙ ЗАХИСТ?

Головний ризик – повне відключення електроживлення. Деякі системи функціонують постійно, зважаючи на особливості технологічного процесу, що протікає на підприємстві. Джерело безперебійного живлення – пристрій, здатний тривалий час забезпечувати енергією техніку за рахунок вбудованого акумулятора. Це потрібно для систем відеоспостереження, а також серверного або медичного обладнання. Відключення такого технічного оснащення або навіть короткочасний збій, можуть дорого обійтися підприємству, тому придбання ДЖБ – найбільш раціональне рішення проблеми.

Вся продукція ТМ Kraft Energy сертифікована та відповідає необхідним стандартам. Вибираючи продукцію даного виробника, Ви можете бути впевнені у надійності приладу. Якість цього виду товарів ні в чому не поступається наявним на ринку аналогам, але при цьому ціна може Вас приємно здивувати.

Для більш детальної інформації та консультації, щодо вибору та придбання ДБЖ від ТМ Kraft Energy, зверніться до наших спеціалісті, які нададуть відповіді на Ваші питання стосовно даного обладнання.