Speeddome з інтелектуальною відеоаналітикою

🔥🎦🔥 Компанія «Трініті-СБ» та бренд зі світовим ім’ям TVT Digital мають для Вас приємну новину! На підході нова партія товарів, серед яких і вельми актуальна у нинішній час модель – високошвидкісна вандалозахищена купольна IP-відеокамера типу speeddome TD-8423IS (PE/25M/AR15).

🚨 Спіддом – це високотехнологічний пристрій відеоспостереження, який відмінно підійде для охорони периметру військових об’єктів, об’єктів промислової та критичної інфраструктури, складських приміщень тощо.

▶️ TD-8423IS (PE/25M/AR15) з якістю запису відео 2 Мр в форматі ІР може здійснювати огляд території на 360°, має потужну ІЧ-підсвітку до 150 м, 25-кратний оптичний зум. Та це ще не все! Модель оснащена функціями відеоаналітки! Камера здатна розпізнавати обличчя (на відстані до 320 м), людину (до 1600 м) або автомобіля, має аналітику вторгнення в зону, що охороняється, а також функцію автоматичного стеження за об’єктом. Всі ці можливості будуть дуже корисними в нинішній час.

⏯ TD-8423IS (PE/25M/AR15)          $410*

• Високошвидкісна вандалозахищена купольна IP-відеокамера типу speeddome ● ІЧ-підсвітка до 150 м ● Матриця 1/2.8″ progressive scan CMOS ● 2 Мp ● 25X оптичний зум (4,8~120 мм, автофокусування) ● S/N>50 дБ ● Огляд 360° ● 360 передналаштувань, 8 турів до 16 пресетів для кожного туру ● Швидкість до 80°/сек ● Швидкість збільшення зума 3,5 сек ● Розпізнавання обличь (до 320 м), людини (1600 м), автомобіля ● Аналітика вторгнення в зону ● Відеопотоки компресії H.265/H.264/MJPEG ● Швидкість передачі даних 128Kbps ~ 6Mbps ● Живлення 12 VDC 2,0A max18W/PoE ● IP66 ● -30°С / +60°С ● 2,1кг ● Габаритні разміри Φ 173×247 мм

ℹ️ Більш детальну інформацію Ви можете знайти на нашому сайті TVT Digital

*️⃣ Вказана роздрібна ціна. Для уточнення дилерських цін та можливих знижок звертайтесь до наших менеджерів за телефонами:

+38(093) 782-01-02

+38(098) 782-01-02