Комплекти відеонагляду віт ТМ TVT

🔥🎦🔥 Компанія «Трініті-СБ» та бренд зі світовим ім’ям TVT Digital звертають Вашу увагу на те, що в арсеналі нашої продукції є не тільки окремі компоненти для побудови системи відеонагляду, а й готові комплекти, які включають всі основні складові такої системи.

🆒 В чому перевага готового комплекту відеонагляду від TVT Digital? Це відмінне рішення для тих, хто хоче оперативно організувати нагляд за об’єктом, не витрачаючи час на самостійний підбір необхідних складових. Такі набори включають в себе камери, реєстратори, РоЕ-комутатори тощо. Всі компоненти сумісні між собою. Вам лише потрібно визначити для себе кількість необхідних камер в залежності від масштабів об’єкту та зробити замовлення!

▶️TVT-KIT-S3L-2Mp/4 baze       9490 грн*

• 4 купольні вуличні камери TD-9524S3L (D/PE/AR1) (ІР, 2 Мр, f=2,8 мм, ІЧ 20 м) ● 4-канальний реєстратор TD-3104B1 ● 6-портовий PoE-комутатор NVC-604Ex ● 4 патч-корди 20 м

▶️TVT-KIT-H2-2Mp/8 Combo   23075 грн*

• 4 купольні вуличні камери TD-9524S2H (D/PE/AR2) (ІР, 2 Мр, f=2,8 мм, світлочутлива матриця StarLight, ІЧ 30 м) ● 4 варіофокальні вуличні камери на кронштейні TD-9422S2H (D/FZ/PE/AR3) (ІР, 2 Мр, f=2,8-12 мм, світлочутлива матриця StarLight, ІЧ 40 м) ● 8-канальний реєстратор TD-3108B1 ● 10-портовий PoE-комутатор NVC-108Ex ● 8 патч-кордів 20 м

▶️TVT-KIT-H2-2Mp/16 Combo 46085 грн*

• 8 купольних вуличних камер TD-9524S2H (D/PE/AR2) (ІР, 2 Мр, f=2,8 мм, світлочутлива матриця StarLight, ІЧ 30 м) ● 8 варіофокальних вуличних камер на кронштейні TD-9422S2H (D/FZ/PE/AR3) (ІР, 2 Мр, f=2,8-12 мм, світлочутлива матриця StarLight, ІЧ 40 м) ● 16-канальний реєстратор TD-3116B1 ● 18-портовий PoE-комутатор NVC-1816GSR

ℹ️ Більше комплектів Ви можете знайти на нашому сайті TVT Digital.

#️⃣ Також Ви можете звернутись до наших менеджерів для індивідуального підбору комплекту за телефонами:

+38(093) 782-01-02

+38(098) 782-01-02

+38(095) 782-01-02

+38(044) 503-04-04.

*️⃣ Вказана роздрібна ціна. Для уточнення дилерських цін та можливих знижок звертайтесь до менеджерів.