🔥Непрості часи потребують нестандартних рішень

🔥🎦🔥Непрості часи потребують нестандартних рішень у системі відеонагляду! Компанія «Трініті-СБ» та торгова марка LightVision звертають Вашу увагу на наявність IP-відеокамер з підтримкою 4G.

📶 Для чого потрібні камери з підтримкою 4G? Вони відмінно підійдуть для контролю за загородніми будинками, об’єктами критичної і військової інфраструктури та іншими віддаленими об’єктами, куди проблематично або взагалі неможливо провести стаціонарний інтернет. До того ж в багатьох гарячих точках країни наразі провідний інтернет може бути взагалі відсутній. Але якщо є гарне покриття мобільної мережі, з камерами 4G SIM CARD Ви без проблем зможете отримувати чітке та стабільне зображення відео високої якості та проводити моніторинг, управління і налаштування завдяки швидкісній передачі даних до 100 мбіт/с.

▶️ VLC-0505IG

Вулична IP-камера на 5 Мр з підтримкою 4G. Вбудований мікрофон і динамік, ІЧ-підсвітка на 25 м, Н.265, f=3,6 мм, простий віддалений моніторинг на смартфонах (додаток CamHipro), запис на microSD карту (до 128Гб).

▶️ VLC-9192IG20Z / VLC-9256IG5Z

Вуличні IP-спіддоми відповідно на 2 і 5 Мр з підтримкою 4G. Вбудований мікрофон і динамік, ІЧ-підсвітка на 100 і 50 м, 20-кратний і 5-кратний оптичний зум, простий віддалений моніторинг на смартфонах (додаток CamHipro), запис на microSD карту (до 128Гб).

ℹ️ Більш детальну інформацію Ви можете знайти на нашому сайті https://ctb.com.ua/?s=4G+vlc&product_cat=0&post_type=product