НОВА ПАРТІЯ ТОВАРУ ВІД ТМ NVC

‼️🚛‼️ Компанія «Трініті-СБ» рада повідомити Вам приємну новину – на склад надійшла нова партія РоЕ-комутаторів від ТМ NVC.

NVC (Network Video Connection) – це торгова марка з виготовлення комутаторів та супутнього обладнання для побудови системи ІР-відеонагляду. Якість даної продукції ні в чому не поступається аналогам, що є на ринку України, а вартість Вас приємно здивує! РоЕ-свічі NVC – це ідеальне співвідношення ціни та якості.

✅ В наявності є широкий спектр обладнання під будь-яку задачу. Окремо звертаємо Вашу увагу на модель NVC-1008GSR, на який було суттєво переглянуто ціну. Це гігабітний свіч на 8 портів РоЕ з загальним навантаженням в 150 Вт та високою пропускною здатністю.

❇️ NVC-1008GSR

Стара ціна – $127

Нова ціна – $106*

• Гігабітний 10-портовий РоЕ-комутатор на 8 портів PoE 1000 Mб + 2 порти TP/SFP combo gigabit uplink ● Пропускна здатність: 22 Гбіт/с ● Максимальна відстань живлення PoE: до 100 м ● Загальне навантаження: 150 Вт (до 30 Вт на порт) ● Габарити: 250х150х44 мм ● Живлення: 100~240V/AC, 50~60 Гц ● Робоча температура: -5 / +45°C