Нова централь Ajax Hub 2 з підтримкою 2G/3G/4G (LTE)

Компанія Ajax Systems не перестає дивувати нас та випускає ще одну версію централі Hub 2  з фотоверифікацією тривог – Hub 2 (4G). Новий хаб буде підтримувати не лише мережу 2G, а також 3G і 4G (LTE).

Обидва хаби відрізняються лише стільниковим модулем, вони не є заміною один одного і продаватимуться паралельно.

З чим пов’заний вихід нової централі

На сьогоднішні стільниковим операторам стає нерентабельно обслуговувати мережу 2G, оскільки нові пристрої переважно працюють у мережах 3G і 4G. Значних змін  з відключенням 2G у 2021 році вже зазнали деякі країни світу: Німеччина, Чехія, Норвегія та Швейцарія.

Сама централь Hub 2 (2G) підходить для країн, де як і раніше мережа 2G забезпечує стабільний зв’язок. В інших регіонах новий Hub 2 (4G) випущений Ajax Systems як альтернатива для забезпечення потреб клієнтів у покращеній мережі.

Чим же відрізняються хаби

Єдина відмінність двох версій лише у версії модему:

• Hub 2 (4G) працює в мережах 2G/3G/4G (LTE);
  • Hub 2 (2G) працює тільки в мережах 2G.

Інші характеристики, такі як кількість сценаріїв та користувачів, число груп та підтримуваних камер, залишаються без змін.

Основні характеристики централей:

• Пристроїв: 100
  • Пристроїв відеоспостереження: 25
  • Ретрансляторів: 5
  • Користувачів: 50
  • Груп охорони: 9
  • Сценаріїв: 32
  • Підтримка фотоверифікації тривог
  • Канали зв’язку:
  • Hub 2 (2G): 2G, 2×SIM, Ethernet
  • Hub 2 (4G): 2G/3G/4G (LTE), 2xSIM, Ethernet

Як перенести дані з іншого хаба

на новий Hub 2 (4G)

Об’єкти, які встановили централі попереднього покоління, можуть перенести усі налаштування, підключені пристрої, сценарії та користувачів на новий за допомогою функції міграції, наприклад на Hub 2 (2G) / Hub 2 (4G) з Hub або Hub 2. Цей процес автоматичний, не потребує навичок програмування і займає до 5 хвилин.

Якщо у користувача або на об’єкті з’явилася необхідність в підтримці 4G, а встановлений Hub Plus, його можна замінити на Hub 2 Plus.