Новинка! Безконтактна кнопка виходу від ТМ TriniX

Компанія «Системи Технічної Безпеки» і торгова марка TriniX представляють Вашій увазі актуальну на сьогодні новинку для СКД – безконтактну кнопку виходу ART-1000P.

Даний девайс дуже актуальний у наш час, коли в повсякденність давно увійшли слова «пандемія», «карантин» і «соціальна дистанція», в системах контролю доступу все частіше стали використовуватися сучасні кнопки виходу, до яких не потрібно торкаютися, що значно знижує ризик передачі інфекцій.

Особливістю ART-1000P є те, що за її допомогою можна відчинити двері, не тільки піднісши руку на відстань кількох сантиметрів до пристрою, але й за допомогою мобільного телефону. Кнопка через Wi-Fi підтримує з’єднання з телефоном, і Ви можете отримати доступ до приміщення за допомогою програми Tuya, яка підтримується як на смартфонах iOS, так і Android.

Такий девайс має приємний універсальний дизайн та буде дуже корисний для монтажу всередині офісних приміщень.

Не зволікайте, подбайте про безпеку Ваших колег за допомогою технологічного пристрою TriniX ART-1000P.