Новинка! «Вита пара» TriniX із тестуванням методикою FLUKE при виробництві!

Компанія “Системи технічної безпеки” рада повідомити Вам, що нещодавно на склад надійшла велика партія кабелю “вита пара” від торгової марки TriniX.

Також поспішаємо порадувати Вас, що відтепер наш кабель під час виробництва проходить тестування методикою FLUKE-test, а саме:

• UTP CAT5E 0.5 CU зовнішній (LDPE) TRINIX
  • UTP CAT5E 0.51 CU внутрішній (PVC) TRINIX
  • UTP CAT5E 0.51 CU зовнішній (LDPE) TRINIX
  • FTP CAT5E 0.51 CU внутрішній (PVC) TRINIX
  • FTP CAT5E 0.51 CU зовнішній (LDPE) TRINIX

Що таке FLUKE Test?

Це методика, запропонована компанією Fluke Corporation, яка згодом стала загальновизнаним світовим стандартом тестування. Вона обов’язково використовується при виготовленні таких відомих світових брендів кабелю як Molex, Panduit та інші.

Основним завданням тестування, що проводиться за допомогою професійного обладнання, є визначення якості продукції та відповідності її продуктивності заявленим характеристикам.

Вибираючи “виту пару” TriniX, що пройшла FLUKE-test, Ви можете бути впевнені, що кабель відповідає найвищим стандартам якості!

Також нагадуємо, ще однією особливістю кабелю TriniX є ліцензована технологія намотування бухт REELEX.

Що таке REELEX?

Це технологія, яка використовується для якісних брендових марок кабелю. Його суть полягає в тому, що особливим чином змотаний вісімкою кабель розміщується в коробці без котушки, витки кабелю забезпечують щільне намотування, не розсипаються, але при цьому не перешкоджають вільному витягуванню кабелю через передбачений отвір.