НОВИНКИ IP-відеокамер LightVision з підтримкою 4G!

Компанія «Системи технічної безпеки» та торгова марка Light Vision продовжують розвиватися та удосконалюватись відповідно до сучасних тенденцій! Звертаємо Вашу увагу на те, що з недавніх пір у нас з’явилися IP-відеокамери з підтримкою 4G SIM CARD.

Вуличні пристрої мають роздільну здатність 5 Мр у VLC-9256IG5Z та VLC-0505IG, у моделі VLC-9192IG20Z – 2Мр. Дані моделі підтримують роботу та передачу даних за допомогою 4G SIM CARD.

Light Vision VLC-9192IG20Z та VLC-9256IG5Z є сучасними технологічними приладами відеоспостереження, які відноситься до класу високошвидкісних роботизованих відеокамер типу Speed Dome та є ідеальним рішенням для спостереження за великими територіями. Кут огляду – 360°.

Модель VLC-9192IG20Zмає фокусну відстанню f=4.7-94 мм та 20-кратний оптичний зум, а модель VLC-9256IG5Z  має фокусну відстань f= 2.7-13.5mm та має 5-кратний оптичний зум.

ІЧ-підсвічування камер дає високоефективний моніторинг вночі в зоні до 25 метрів у моделі VLC-0505IG, до 50 метрів у VLC-9256IG5Z та до 100 метрів у VLC-9192IG20Z.

IP-відеокамери мають двосторонній аудіозв’язок.

Сучасним користувачам буде корисна підтримка віддаленого моніторингу зі смартфону через спеціальний додаток CamHipro.

Запис відеокамер Light Vision відбувається по детекції руху. Є можливість збереження данних на окремо придбану microSD-карту пам’яті об’ємом не більше 128 Гб.

Навіщо потрібні камери з підтримкою 4G? Вони відмінно підійдуть для заміських будинків, будівельних ділянок та просто віддалених об’єктів, куди важко або неможливо провести стаціонарний інтернет. Але якщо є гарне покриття мобільної мережі, з камерами 4G SIM CARD Ви без проблем зможете проводити віддаленний моніторинг, керування, налаштування та передачу даних зі свого пристрою.