Новий ретранслятор радіосигналу ТМ Ajax – ReX 2!

Компанія AJAX не перестає дивувати своїми новітніми розробками в області безпеки, не забуваючи прислухатися до прохань користувачів.

Зустрічайте новинку – ретранслятор радіосигналу з підтримкою фотоверіфікаціі тривог ReX 2 – це друге покоління інтелектуального ретранслятора.

ReX 2 оснащений чотирма антенами і підтримкою двох спеціалізованих радіопротоколів: Jeweller і Wings. Якщо перший відповідає за передачу команд, подій і тривог, то Wings забезпечує пакетну передачу знімків.

Ретранслятор вже сумісний з датчиками MotionCam і MotionCam Outdoor. Ви зможете організувати захист з фотопідтвердженням тривог в бізнес-центрах, маєтках, складських комплексах та виробництвах.

У системі Ajax можуть працювати 5 ретрансляторів, розширюючи покриття радіомережі до 35 км. Події і тривоги надходять миттєво, а перший знімок фотоверифікації буде доставлено на пульт моніторингу та користувачам усього за 18 секунд.

З наступним великим оновленням OS Malevich ретранслятор ReX 2 зможе підключатися до хабу не тільки за радіозв’язком, але й по мережі Ethernet — використовуючи дріт як єдиний або другий канал зв’язку. Це відкриє для систем Ajax ще складніші об’єкти: офісні центри з підземними паркінгами та металеві секційні ангари.

Також завдяки вбудованому резервному акумулятору збільшено час автономної роботи ретранслятора до 38 годин. Операційна система OS Malevich несприйнятлива до вірусів і захистить від атак на програмному та апаратному рівнях. А при обриві радіозв’язку з хабом з якоїсь причини ReX 2 візьме керування на себе: отримає сигнал тривоги від датчика і активує сирену, щоб привернути увагу до інциденту і відлякати грабіжника.

Наша компанія «Системи Технічної Безпеки» є офіційним дистриб’ютором та надійним партнером Ajax Systems.

Для консультації та придбання продукції Ajax можете сміливо звертатись до наших спеціалістів у відділ продажу. Ми гарантуємо, що обладнання буде правильно підібрано, а в разі виникнення гарантійних зобов’язань питання буде вирішено на Вашу користь.

На всі представлені в каталозі товари діє гарантія від виробника. Ми цінуємо нашу репутацію, прислухаємось до відгуків клієнтів і розраховуємо на довгострокове співробітництво.