Продукція СКБ «Електронмаш» від компанії «Системи Технічної Безпеки»

Наша компанія «Системи Технічної Безпеки» співпрацює з багатьма провідними підприємствами України, серед яких СКБ «Електронмаш».

Дана компанія спеціалізується на виробництві якісних професійних систем протипожежної безпеки, що відповідають найвищим стандартам якості. Продукція даного виробника має широкий асортимент і включає:

• адресні системи пожежної сигналізації та супутнє обладнання до них;
  • прилади приймально-контрольні пожежні безадресні та додаткове обладнання;
  • сповіщувачі пожежні безадресні;
  • пульти централізованого спостереження, системи диспетчеризації, комунікатори;
  • вибухозахищене обладнання та багато іншого.

Особливу увагу звертаємо на ППКП «Варта-Адреса»це насамперед надійна система, яка легко доповнюється та розширюється. Стандартно ця система підтримує до 15 адресних шлейфів, до 127 сповіщувачів та до 40 модулів введення-виведення в кожному шлейфі.

Прилад має модульну конструкцію, що дозволяє гнучке і ефективне конфігурування системи під конкретні завдання замовника і особливості об’єкта. У максимальній конфігурації прилад може підтримувати до 1905 сповіщувачів і до 600 модулів вводу-виводу. З 2007 року ця система постійно вдосконалюється та показує свою надійність на таких об’єктах як атомні електростанції, теплові електростанції, шахти, гірничозбагачувальні комбінати, підприємства з металургічної промисловості, житлові комплекси, школи, дитсадки, лікарні на території всієї країни.

Наша компанія є офіційними партнером та дистриб’ютором компанії СКБ «Електронмаш», продукція якої завжди на нашому складі в достатній кількості. Продукція даного виробника відповідає європейським нормам та всім стандартам якості.

Замовити товар Ви можете, зателефонувавши в офіс або зробивши замовлення на сайті.