Прошивка Ajax OS Malevich – оновлення до версії 2.12

ТМ Ajax об’єднала кращі компоненти, потужне програмне забезпечення і надійні технології захисту, завдяки яким тисячі людей в усьому світі спокійно ідуть на роботу, мандрують і бачать хороші сни ночами.

Згідно відгукам фахівців, якість продукції ТМ Ajax Systems нічим не поступається Європейським конкурентам, а ось цінова політика є більш гнучкою і прийнятною для споживача.

У компанії Ajax оновилась прошивка OS Malevich до версії 2.12, завдяки якій сирени отримують можливість повідомляти про відчинення дверей, коли система безпеки не під охороною, що стане в нагоді в магазині або приватному будинку – тепер можливо використовувати сирену Ajax в парі з датчиком відкриття, як аналог дзвіночка на дверях, щоб оповістити співробітників магазину, що прийшов клієнт в приміщення, або що хтось увійшов в будинок через задні двері.

Нові параметри дають змогу більш гнучко налаштувати сповіщення про затримки на вхід/вихід, зокрема в нічному режимі — щоб не турбувати рідних, які сплять у будинку.

Також нова прошивка удосконалить систему сповіщення в разі пожежі та дасть змогу налаштувати повідомлення про втрату зв’язку з Ajax Cloud за одним із каналів (мобільний зв’язок, Ethernet або Wi-Fi).

Протягом декількох місяців асортимент Ajax доповнився такими новинками, як:

• MotionCam Outdoor, бездротовий вуличний датчик руху з фотоверифікацією тривог
  • DualCurtain Outdoor, бездротовий вуличний двонаправлений датчик руху
  • KeyPad Plus, бездротова клавіатура з підтримкою брендованих карток і брелоків AJAX для управління охороною.

Наша компанія «Системи технічної Безпеки» є офіційним дистриб’ютором та надійним партнером Ajax Systems. Для консультації та придбання продукції Ajax можете сміливо звертатись до наших спеціалістів у відділ продажу. Ми гарантуємо, що обладнання буде правильно підібрано, а в разі виникнення гарантійних зобов’язань питання буде вирішено на Вашу користь.

На всі представлені в каталозі товари діє гарантія від виробника. Продукція даної торгової марки завжди є у нас в наявності та доступності.

Ми цінуємо нашу репутацію, прислухаємось до відгуків клієнтів і розраховуємо на довгострокове співробітництво.

Більш детальна інформація

(044) 277-23-53
(093) 782-01-02
(098) 782-01-02