«Трініті-СБ» вже відновила свою роботу

⚠️⚒⚠️ Нагадуємо, що компанія «Трініті-СБ» вже відновила свою роботу. Попри воєнний стан в Україні, ми продовжуємо робити все необхідне, аби увійти у звичний графік.

⏱ Зважаючи на складну логістику й інші непрості умови самовивіз товару з офісу за адресою вул. Магнітогорська, 1Е здійснюєтьсь з 9:00 до 15:00. Для відправки товару “Новою поштою” день у день просимо Вас робити замовлення не пізніше 14:00. За більш детальною інформацією звертайтесь до наших менеджерів за телефонами:

☎️ +38(093) 782-01-02,

+38(098) 782-01-02,

+38(095) 782-01-02,

+38(044) 503-04-04,

+38(044) 503-04-05

🔥🔝Тим часом нагадуємо, що в нас у наявності є нова лінійка джерел безперебійного живлення UPS 220V від торгової марки Kraft. В реаліях сьогодення, коли живлення від електромережі може зникнути в будь-який момент, дані прилади можуть бути вельми актуальними.

🔋 ДБЖ UPS 220V забезпечують захист комп’ютерних мереж, побутових приладів та іншого електронного обладнання як в рамках бізнесу, так і в домашніх умовах. Такі джерела живлення відмінно подійдуть для використання у системах відеонагляду. UPS використовуються в місцях з низькою якістю електропостачання, де можливе відключення живлення на тривалий час, стрибки та перепади напруги.

ДБЖ UPS 220V від ТМ Kraft представлені трьома лінійками:

✅ Лінійно-інтерактивні UPS потужністю від 600VA/360W до 3000VA/1800W зі вбудованим АКБ (в тому числі з літій-залізо-фосфатним)

✅ Online UPS горизонтального типу виконання з монтажем у стійку 19″ (rack mount) потужністю на 1KVA/1KW та 2KVA/2KW як із зовнішнім, так і вбудованим АКБ

✅ Online UPS класичного вертикального типу виконання (tower) потужністю від 1KVA/1KW до 10KVA/10KW як із зовнішнім, так і вбудованим АКБ

🇺🇦 Компанія «Трініті-СБ» та TM Kraft працюють для Вас. Все буде Україна!

ℹ️ Інформацію щодо ДБЖ UPS 220V Ви можете знайти на нашому сайті  https://ctb.com.ua/product-category/ups-220v/